تبلیغات
نگاهی نوین به شیمی - تشخیص برخی مواد غذایی
 
نگاهی نوین به شیمی
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : منیر محمدصادق
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شنبه 8 فروردین 1394 :: نویسنده : منیر محمدصادق

ایا میدانید برای تشخیص برخی مواد غذایی چه کار باید کرد؟ ساده است برای تشخیص قند در مواد غذایی کافی است کمی فهلینگ بر روی ان ماده بریزید اگر به رنگ قرمز در امد بدانید ان ماده دارای قند است. برای تشخیص پروتئین کافی است کمی اسید نیتریک روی ان ماده بریزید اگر به رنگ زرد در امد بدانید ان ماده دارای پروتئین است. برای تشخیص نشاسته کافی است کمی لوگل روی ماده مورد نظر بریزید اگر به رنگ سیاه در امد, معلوم میشود ان ماده دارای نشاسته است.





نوع مطلب : شیمی و سرگرمی، دانستنی ها، 
برچسب ها : شناسایی مواد، شناسایی قند، شناسایی پروتئین، شناسایی نشاسته،
لینک های مرتبط :




چهارشنبه 1 شهریور 1396 02:37 ب.ظ
Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you
taking the time and energy to put this information together.
I once again find myself spending a significant amount
of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!
جمعه 25 فروردین 1396 03:35 ق.ظ
Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book
in it or something. I think that you can do with
a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that,
this is magnificent blog. A great read. I will
definitely be back.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.