تبلیغات
نگاهی نوین به شیمی - شناساگرهای خانگی درست کنید
 
نگاهی نوین به شیمی
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : منیر محمدصادق
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فعلا برای این دفعه بریم سراغ گیاهان!

بسیاری از گیاهان دارای آنتو سیانین های حساس به تغییر PH هستند.مانند:

چغندرها

یک محلول بازی قوی می تونه رنگ عصاره چغندر را از قرمز به ارغوانی تغغیر دهد .

سیاهدانه ها

 توت سیاه،تمشک سیاه ،کشمش سیاه ،در یک محیط اسیدی به  رنگ قرمز هستند ودر محیط بازی به رنگ آبی یا بنفش تغییر رنگ می دهند.

 زغال اخته

این میوه در PH حدود 2.8 تا 3.2 به رنگ آبی می باشد ولی اگر محیط کمی اسیدی باشد به رنگ قرمز در می آید.

 گیلاس

عصاره گیلاس در محیط اسیدی به رنگ قرمز می باشد اما در محیط بازی به رنگ آبی یا بنفش در می آید.

 پودر کاری یا زرچوبه هندی

کاری دارای رنگینه نارنجی می باشد که در  PH حدود 7.4 نارنجی رنگ ودر PH  حدود 8.6  قرمز می باشد.

گلبرگ های شمعدانی

گلبرگ های شمعدانی  در محیط اسیدی نارنجی متمایل به قرمز هستند ودر محیط بازی آبی می شوند.

انگور ها

انگورهای قرمز یا ارغوانی  شامل چندین آنتوسیانین هستند.این ها هم درمحیط اسیدی قرمز ودر محیط بازی آبی هستند.





نوع مطلب : دانستنی ها، شیمی و سرگرمی، 
برچسب ها : ساختن معرف، معرفهای خانگی، تغییر PH، اسید، باز،
لینک های مرتبط :




شنبه 18 شهریور 1396 06:09 ب.ظ
It's actually very difficult in this busy life to listen news on TV, thus I simply use
web for that reason, and obtain the newest information.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.